Schrijf je in voor de Sustainable Healthcare Challenge!

Op 23 mei 2019 vindt de Sustainable Healthcare Challenge (SHC) plaats. De ideale kans om jouw innovatie verder te ontwikkelen!

De challenge is bedoeld voor studenten en young professionals met een goed idee om de zorg te innoveren. Deelnemen kan dus als je nog in de prille fase van je ondernemerschap zit. Tijdens de challenge kun je door middel van een overtuigende pitch zowel financiële ondersteuning als expertise uit het grote netwerk van de SHC winnen.

€15.000 aan prijzengeld + in-kind ondersteuning

Meedoen aan de SHC heeft ontzettend veel voordelen. Allereerst is het de perfecte mogelijkheid om jouw pitch aan te scherpen. Daarnaast kun je een waardevol netwerk opbouwen. Bovendien kun je het volgende winnen:

Financiële ondersteuning: Startups kunnen financiële ondersteuning winnen van SHC-partners. In totaal wordt er €15.000 aan prijzengeld onder de finalisten uitgedeeld.

Structurele ondersteuning: Startups kunnen in-kind ondersteuning incasseren van grote spelers uit het bedrijfsleven, zoals consultancy uren, advies, publiciteit of samenwerkingsverbanden.

Wil je hier met jouw innovatie kans op maken? Meld je dan aan voor de Sustainable Healthcare Challenge!

Deelnemers moeten ten minste voldoen aan de volgende voorwaarden:
– Deelnemende startups hebben een omzet van minder dan €10.000
– Deelnemers zijn jonger dan 35 jaar

Schrijf je nu in!

Indien jouw innovatie al op ZorgInnovatie staat, kun je jouw deelname aan de Sustainable Healthcare Challenge heel makkelijk kenbaar maken. Wanneer je inlogt op www.zorginnovatie.nl en jouw innovatie opzoekt, kun je deze bewerken. Onder het kopje ‘algemeen’ kun je jouw deelname kenbaar maken door het hokje ‘Sustainable Healthcare Challenge 2019’ aan te vinken.

Wanneer je innovatie nog niet op ZorgInnovatie staat, kun je de aanmeldstappen via deze pagina volgen.

De inschrijving sluit op 3 mei om 17.00 uur.