Move to stay – Hackaton van Tzorg

Op 9 en 10 november organiseert Tzorg de Hackaton ‘Move to stay’ #hackdethuiszorg op de High Tech Campus in Eindhoven in samenwerking met PULSED (Fontys) en TMC. Jij kunt meedoen!

Tijdens deze twee dagen gaat een multidisciplinaire groep van ongeveer 35 mensen nadenken over de toekomst van de thuiszorg. Mensen moeten tegenwoordig steeds langer thuis blijven wonen voordat ze recht hebben op intramurale zorg. Dit thuis wonen kan zo lang mogelijk aangenaam en veilig plaatsvinden, dankzij een cruciale rol van thuiszorgorganisaties. Tzorg, marktleider in deze branche, voelt de urgentie om positieve impact te maken op deze nieuwe situatie in Nederland. Dat kan alleen maar via nieuwe oplossingen en daarom organiseert de thuiszorgorganisatie een hackathon.

MEEDOEN

Interesse om mee ideeën en oplossingen te bedenken voor deze relevante en sociaal maatschappelijke uitdaging? Meld je dan snel aan via: pulsed-edu.com/move-to-stay/.

Heb je geen tijd maar ben je wel benieuwd naar de output? Meld je dan aan voor de presentaties van de ideeën op zondagmiddag. Een unieke gelegenheid om aan de start te staan van de innovatie in de thuiszorg.

 

Locatie: TMC gebouw (High Tech Campus 96, 5656 AG Eindhoven). Parkeren op P9.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en evenementen.

Schrijf je in