Mobile Healthcare Event | 3 events – 1 dag – 1 locatie | Media Plaza & Super Nova Utrecht

De 8e editie van het Mobile Healthcare Event is uitgegroeid tot het grootste BeNeLux congres over digital health en het jaarlijkse ontmoetingspunt voor 1000+ zorgprofessionals, directie en management, bestuurders en innovatoren werkzaam bij een zorginstellling. Het event biedt een niet te missen update en ontmoetingen met like-minded. Laat je inspireren door 90 (inter)nationale zwaargewichten op het podium. Komt je ook? Een ticket voor Mobile Healthcare geeft je ook toegang tot de 2 andere congressen: Data Driven Healthcare en OuderenzorgTECH.

 

Gratis toegankelijk

Het doel is het delen van kennis in de zorg, vandaar dat de congressen bij voorinschrijving kosteloos toegankelijk zijn voor bestuurders, directie en projectmanagers van (thuis)zorginstellingen, huisartsen en tweedelijns zorgartsen.

Keynote speakers

Randall S. Moore, MD, MBA, former CEO of Mercy Virtual USA

Steve Ommen MD, Medical Director Center for Connected Care, cardiologist, professor of Medicine, Mayo Clinic USA

En verder:

  • Aanbieding eHealth-monitor 2019
  • 5 ABAN Accreditatiepunten voor BIG-geregistreerde professionals
  • ‘Patients Included’

Slimmer Leven spreekt over Regionale Zorginfrastructuur

Tijdens het Mobile Healthcare Event zal Coöperatie Slimmer Leven één van de breakout-sessies invullen om te spreken over de kenmerkende multihelix samenwerking in de Brainport-regio op het gebied van zorginnovatie. Aan de hand van een concrete casus, de Regionale Zorginfrastructuur, neemt Slimmer Leven de aanwezigen mee langs alle uitdagingen en kansen die bij deze vorm van samenwerking komt kijken.

Aanmelden voor Mobile Healthcare kan via deze link.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en evenementen.

Schrijf je in