Thuis in Eindhoven

Welkom op de website van Slimmer Leven 2020. Als het goed is heeft u de health puzzels van de zorgbijlage 'Wonen & Welzijn in Eindhoven' uit het krantje Thuis in Eindhoven/Woensel opgelost. Hieronder vindt u de antwoorden.

Kruiswoordpuzzel

Horizontaal

3. Zorgmap

​6. Nederland

7. eHealth

10. Eindhoven

Verticaal 

​1. Slimmer Leven Challenge

2. Robots

4. Domotica

5. Dementie

8. App

9. PGD

 

ANTWOORD: LIVING LAB

In een Living Lab worden technologische innovaties ontworpen, ontwikkeld, getest en geëvalueerd. Een living lab is een samenwerking tussen bedrijven, bedenkers en gebruikers. Waarbij het testen gedaan wordt door de gebruikers. Dit doen zij in een realisitsche omgeving, bijvoorbeeld bij hun thuis. Zo kunnen de bedenkers en bedrijven zien hoe een product of dienst gebruikt zal worden als het uiteindelijk op de markt is. Vaak stoten de gebruikers op foutjes en verbeteringen. Dat is niet erg, want zo'n living lab is juist bedoelt voor verbetering en ontwikkeling.

Als burger kunt u ook bijdrage aan de ontwikkeling van technologie! In het filmpje hieronder ziet u wat voor soort innovaties op de markt zijn. Door het testen en evalueren van dit soort producten en diensten kunnen deze innovaties zich (door)ontwikkelen. Wilt u meer weten over living labs of wilt u deelnemen aan een living lab? Mail dan naar info@slimmerleven2020.com 

 

 

 

Gerelateerde projecten