Welke mogelijkheden biedt China u?

Door: Liz Abzach op 03-11-2015

Is uw bedrijf actief in de medische technologie? Wilt u meer inzicht krijgen in de kansen die de Chinese markt u biedt en uw netwerk in China uitbreiden? Ga mee met de handelsmissie in april 2016! Op 10 november aanstaande vindt een eerste informatiesessie plaats over zakendoen in China in de Life Sciences & Health sector. Meldt u aan via china@brabant.nl o.v.v. uw contactgegevens.

Europa is de grootste exporteur naar China op het gebied van medische technologie. Samen met de Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij en Brainport Development organiseert de provincie Noord-Brabant een handelsmissie naar de provincie Jiangsu (80 miljoen inwoners). De lange relatie tussen Jiangsu en Brabant helpt u om voet aan de grond te krijgen in China of om uw bestaande activiteiten uit te breiden. Tijdens de missie bieden we een matchmakingsprogramma, contacten met de Nederlandse overheid in China en een programma rondom de China Medical Equipment Fair in Shanghai.  Een missie naar China kan alleen succesvol zijn als u zich gedegen voorbereidt én als u zorgt voor een goede follow-up. Deelname aan deze missie is dus méér dan 'een weekje China'. Van u als deelnemer verwachten we dan ook commitment, bijvoorbeeld doordat u aanwezig bent bij de voorbereidings- en follow-upbijeenkomsten. Bent u benieuwd of de Chinese markt interessante kansen voor u biedt? Kom dan op 10 november 2015 naar de China Business Week-bijeenkomst in Eindhoven die BOM, provincie Noord-Brabant, Brainport en KvK samen organiseren met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RvO). Voor informatie: zie www.rvo.nl/actueel/evenementen/china-business-week-2015

Heeft u interesse?

Bent u geïnteresseerd in de handelsmissie naar China? Of wilt u deelnemen aan de informatiebijeenkomst? Laat dit even weten.  Stuur een mail naar china@brabant.nl en wij nemen snel contact met u op.  

Reactie toevoegen