Tweede Kamerlid Sophie Hermans op bezoek bij Slimmer Leven en Sports & Technology

Door: Charel Klerkx op 20-06-2017

Op vrijdag 16 juni bracht, in navolging van Tweede Kamerleden Anne Kuik (CDA) en Corinne Ellemeet (GroenLinks), Sophie Hermans (VVD) een werkbezoek aan ons in Eindhoven. Tijdens het bezoek heeft Sophie Hermans, samen met lokale VVD-leden kennis gemaakt met de ambities van Brainport Eindhoven met betrekking tot cruciale en baanbrekende zorg- en vitaliteitsinnovaties.

Coöperatie Slimmer Leven presenteerde samen met het cluster Sports & Technology de Nationale Actieagenda en de ambities op het gebied van zorg en vitaliteit. Ook de TU Eindhoven heeft aan het Tweede Kamerlid een aantal concrete initiatieven in de regio (zoals GUIDEmentia) laten zien. Er gebeurt immers veel op het vlak van zorginnovatie in onze regio. Het werkbezoek vond plaats in het Atelier van de Health Innovation Campus. Wat meteen de gelegenheid gaf om Sophie Hermans te tonen wat er allemaal in het Maxima Medisch Centrum gebeurt op het gebied van zorginnovatie. 

Tijdens het werkbezoek was er ook ruimte voor een rondetafelgesprek over hoe de nieuwe Tweede Kamer Brainport kan helpen om de ambities met betrekking tot gezondheid te realiseren. Net zoals bij het vorige werkbezoek is het belangrijk om continu in contact te blijven met Den Haag. Iets wat de Coöperatie Slimmer Leven, samen met haar partners en leden, dan ook zal blijven doen. 

Reactie toevoegen