Slimmer Leven Huis feestelijk geopend door wethouder Renate Richters en The Ruggeds

Door: Charel Klerkx op 18-05-2017

Op woensdag 17 mei was de grote opening van het Slimmer Leven Huis 2017. De opening begon met een spectaculaire act van The Ruggeds; de absolute wereldtop op het gebied van breakdance en afkomstig uit Eindhoven. Zij voerden een vijf minuten durende show uit voor het toegestroomde publiek, waarbij alles uit de kast werd gehaald. Ook Studio040, Omroep Brabant en het Eindhovens Dagblad woonden de opening bij. 

Na The Ruggeds nam Marcel de Pender, programmamanager bij Slimmer Leven 2020, het woord om kort toe te lichten waarom het Slimmer Leven Huis voor het tweede jaar tijdens de Dutch Technology Week wordt georganiseerd. Ook Renate Richters lichtte toe waarom zorg- en sportinnovatie, vitaliteit en technologie voor Eindhoven zo belangrijk is. Vervolgens was het moment daar: het Slimmer Leven Huis werd officieel geopend door Renate Richters en Marcel de Pender.

Het publiek kon meteen een kijkje nemen en alle zorg-, sport-, en vitaliteitsinnovaties zelf ervaren en ontdekken. Dit jaar wordt deze ervaring verzorgd door de volgende 'bewoners': GoCietySensaraTelelockPillo GamesCare Innovation Center en Sports & Technology

Na een eerste succesvolle dag, is het Slimmer Leven Huis ook vandaag (donderdag 18 mei) en morgen (vrijdag 19 mei) nog de gehele dag geopend voor publiek. Het huis staat op het 18 Septemberplein en is gratis toegankelijk voor iedereen. 

Bekijk hieronder een sfeerimpressie van de opening en de eerste dag: 

Reactie toevoegen