Schrijf je in voor de Sustainable Healthcare Challenge & Congres

Door: Charel Klerkx op 21-03-2018

Ben jij al aardig op weg met je start-up en ben jij klaar om te pitchen voor een publiek vol met partners en andere geïnteresseerden die staan te springen om iets voor jou te betekenen? Zet dan nu 31 mei 2018, de datum van de Sustainable Healthcare Challenge & Congres in jouw agenda!

Tijdens de Challenge & Congres krijgen geselecteerde start-ups de kans om hun idee te pitchen en het publiek te overtuigen om financieel in jou te investeren tijdens een live-bidding. Daarnaast hebben de winnaars van de Challenge & Congress kans op nog veel meer prijzen die hun start-up opweg kunnen helpen, zoals consultancy uren, advies of andere in-kind ondersteuning. 

De inschrijvingen voor de Challenge zullen 22 maart open gaan. Kijk voor meer informatie op https://www.sustainablehealthcarechallenge.nl/challenge-voor-start-ups/ of stuur een e-mail naar startups@shcbestuur.nl

Wat
Op de Challenge & Congress (C&C) komt het hele jaar van de SHC samen! Op dit event zullen pictches van innovatieve zorgstartups (Challenge) en sprekers (Congress) elkaar afwisselen. Het event wordt afgesloten met de live-bidding waar het publiek en de SHC-partners in-cash of in-kind kunnen bieden op de pitchende start-ups om hen op weg te helpen. Hiermee komen alle facetten van de SHC’s aanpak samen: het inspireren van mensen voor zorginnovatie, het stimuleren van studenten en young professionals om een idee na te jagen, het faciliteren van groei voor start-ups door ze een publiek en prijzen te bieden, en het verbinden van ons netwerk met de aanwezige studenten.

 

Programma
Tijdens de C&C zullen inspirerende sprekers het publiek aan het denken zetten en met hen in discussie gaan. Zij zullen worden afgewisseld met startups die hun inspirerende idee pitchen. Gedurende de dag zullen ook de SHC-trajectdeelnemers hun idee en voortgang laten zien door middel van een poster sessie. Het programma zal eindigen met een spannende live-bidding, waarna de netwerkborrel start. Als publiek wordt u aangespoord om tijdens de live bidding spontaan een “bod” te doen in de vorm van bijvoorbeeld expertise, om een startup waarin u veel potentie ziet verder op weg te helpen. In 2017 werd er 14.000 euro aan prijzengeld uitgedeeld en konden startups onder andere consultatie-uren, publiciteit, werkplekken, proeftuinen, inspiratiereizen en samenwerkingsverbanden winnen.

 

Voor wie
Vanwege de combinatie van een challenge en een congres is dit event interessant voor meerdere groepen. Omdat de SHC gelooft dat we alleen samen tot echt goede nieuwe zorginnovaties kunnen komen, brengen wij diverse partijen samen. Zo is ons eigen netwerk aanwezig, met o.a. partners, supportpartijen, coaches, startups en experts, maar komen er ook vele externen. Denk daarbij natuurlijk aan studenten en young professionals, maar ook aan bestuurders, directeuren, medisch specialisten, investeerders en innovatoren.

 

Waar & Wanneer
De Challenge & Congress zal op donderdag 31 mei 2018 plaatsvinden en zal een dag vullend programma zijn.

 

 Kosten
De kosten voor de Challenge & Congress bedragen €20 voor niet-studenten en €10 voor studenten. Vergeet niet je studentenkaart mee te nemen als je een student ticket hebt gekocht. De lunch en netwerkborrel zijn inbegrepen in de kosten.  

Meer informatie over de Sustainable Healthcare Challenge is hier te vinden: https://www.sustainablehealthcarechallenge.nl/congres-en-challenge/. Of meld je aan voor de nieuwsbrief of volg ons op FacebookLinkedIn, Twitter of Instagram

Reactie toevoegen