Save the date: Games for Health Europe 2 & 3 oktober

Door: Charel Klerkx op 21-06-2017

Games for Health Europe Foundation organiseert op 2 en 3 oktober hun jaarlijkse internationale congres in TAC Eindhoven. Games for Health Europe Foundation is de toonaangevende professionele organisatie op het gebied van toegepaste games voor gezondheid in Europa. Zijzijn het verzamelpunt voor de grootste intellecten op het gebied van gameontwikkeling en gezondheidszorg, met het doel om gametechnologie te ontwikkelen die de gezondheid en het brengen van gezondheidszorg verbeteren.

Door het samenbrengen van medische professionals, academici, game ontwikkelaars en industriële leiders tracht Games for Health ze te betrekken in een innovatieve en vernieuwende discussies over de impact die games, simulaties en gamificatie technieken op ons allemaal hebben, nu en in de nabije toekomst.

Het thema van dit jaar is 'Transformatie'. De roep om transformatie in de zorg wordt steeds luider. Patiënten, zorgprofessionals en andere belanghebbenden willen de focus verleggen van het bestrijden van ziekten naar het herstellen en bevorderen van geluk en welzijn. Hiervoor is een fundamentele omslag nodig in houding en systeemstructuren. Hoe gaan we deze transformatie realiseren? Zullen games de transformators zijn?

VOOR WIE?

Voor iedereen die hoe dan ook betrokken is bij innovatieve en/of dagelijkse processen in de zorg en welzijnssector, die werkt voor de overheid of een zorgverzekeraar, of die geïnteresseerd of werkzaam is in de toegepaste game-industrie is van harte welkom om mee te discussiëren, zich te laten inspireren of ideeën uit te wisselen bij Games for Health Europe 2017.

Meer informatie over het congres en de foundation vindt u op de website
 

Reactie toevoegen