Netwerkbijeenkomst Coöperatie Slimmer Leven - Hoe innoveer je jouw organisatie?

Door: Charel Klerkx op 13-03-2018

  • Kijkje in de keuken van de Rabobank op het gebied van innovatie
  • Uitdagingen en oplossingen verkennen bij het innoveren van je organisatie
  • Netwerken met stakeholders in zorginnovatie
     

Op 26 april organiseert Coöperatie Slimmer Leven, in samenwerking met Rabobank, een bijeenkomst voor het netwerk van de coöperatie. Het centrale thema is: 'Hoe innoveer je jouw organisatie?'

Innovatie regeert tegenwoordig. Bijna elke organisatie is op zoek naar betere en snellere manieren om zijn ideeën te realiseren om competitief te blijven. Maar hoe regel je dat daadwerkelijk binnen je eigen organisatie? Waar liggen de kansen maar zeker ook de uitdagingen? En kunnen we die overwinnen als we krachten bundelen in onze regio? Op donderdag 26 april gaan we er met elkaar over in gesprek onder leiding van moderator Lea Bouwmeester. Tevens geeft Rabobank u een kijkje in de keuken van hun (landelijke) innovatiebeleid.

We nodigen u graag uit om hierbij aanwezig te zijn! De netwerkbijeenkomst vindt plaats bij het vernieuwde Rabobank Fellenoord. U kunt zich hier gratis aanmelden voor deze middag. 

Het programma:
14.30 – 14.45: Inloop en ontvangst
14.45 – 15.00: Inleiding door Coöperatie Slimmer Leven
15.00 – 15.25: Michel van Schaik - Visie Rabobank op de zorgsector en noodzaak tot vernieuwing
15.25 – 15.50: Maarten Korz - Digitale Disruptie & de Rabobank
15.50 – 16.00: Korte pauze
16.00 – 17.15: Interactieve sessie onder leiding van Lea Bouwmeester: hoe organiseer je innovatie binnen jouw organisatie?  
17.00 – 18.00: Netwerkborrel met oranje tintje om de verjaardag van de koning in te luiden

​Klik hier om u aan te melden voor de netwerkbijeenkomst. 

We verwelkomen u graag op 26 april!
 

Meer informatie over de sprekers:

Michel van Schaik (Directeur Gezondheidszorg Rabobank) | Visie op de zorgsector en noodzaak tot vernieuwing
Michel van Schaik is directeur Gezondheidszorg bij de Rabobank. Na zijn tandheelkunde opleiding (UvA) en Master of Science in Public Health (USA) heeft hij acht jaar gewerkt voor zorgverzekeraars. Hij is voorzitter van de Commissie Gezondheidszorg van de Nederlandse Vereniging van Banken en voorzitter van de Commissie Gezondheidszorg van VNO/NCW. Sinds 2011 is hij commissaris bij De Ondernemende Huisarts te Eindhoven en sinds 2017 is hij (waarnemend) voorzitter van de RvC van Vita Valley. Michel is mede-auteur van het boek "Diagnose 2025: over de toekomst van de Nederlandse gezondheidszorg" (Scriptum, 2010) en "Diagnose Diabetes 2025: over de toekomst van de Nederlandse diabeteszorg" (2012).

Maarten Korz (Innovatie manager Rabobank) | Digitale Disruptie & de bank
Maarten Korz is al ruim 10 jaar actief als innovator binnen de Rabobank. Hij heeft vele innovatiepilots en experimenten gedaan voor de bank. Tevens is hij de initiator geweest van diverse projecten om het innovatieve vermogen van de organisatie te vergroten. Maarten spreekt over de digitale disruptie en hoe een traditionele organisatie als de bank daar mee om is gegaan de afgelopen vijf jaar.

Reactie toevoegen