Innovaties voor de gelukkige mens!

Door: Liz Abzach op 03-11-2015

Op woensdag 18 november vindt tijdens de Beurs Domotica & Slim Wonen het symposium imMENS plaats met als thema: Innovaties voor de gelukkige mens!

De laatste paar jaren is de nadruk in de gezondheidszorg gaan liggen op de eigen regie van burgers, zelfstandigheid en preventie. Het systeem zou zich daarom niet alleen op zieken of hulpbehoevenden moeten richten, maar ook op de mens die zich gelukkig voelt in de verschillende aspecten van het leven. Vandaar dat we tijdens deze dag de vraag stellen; welke sociale en technologische innovaties dragen bij aan de gelukkige mens?

U heeft de keuze uit inspirerende tracks zoals de werkende en/of participerende mens, de zelfstandig wonende mens, de chronisch zieke mens en de mens met dementie. Iedere track bestaat uit vier workshops passend bij de track.  Een volledige beschrijving van de workshops vindt u hier.

Aanmelden

​Klik hier om u aan te melden voor het symposium ´Innovaties voor de gelukkige mens´. Let op: het aantal plaatsen is beperkt. Registreren is mogelijk tot 9 november 2015. Deelname aan het symposium is gratis.

Meer informatie is te vinden op www.immens.net.

Reactie toevoegen