Get connected, beleef en ervaar domotica!

Door: Liz Abzach op 29-10-2015

Jaarlijks organiseert Smart Homes de ´Beurs Domotica & Slim Wonen´ in het Evoluon, Eindhoven. Dit is hét trefpunt voor slimme technologische toepassingen en diensten voor de woon-, leef en zorgomgeving. Dankzij workshops en symposia beschikt de Beurs Domotica & Slim Wonen over een uitgebreid programma. Bijzonder aan de beurs is dat er daadwerkelijk beleefd kan worden wat er vandaag de dag allemaal mogelijk is op het gebied van domotica.

Domotica wordt populairder en maakt steeds vaker onderdeel uit van ons dagelijks leven. Tijdens de Beurs Domotica & Slim Wonen hebben bezoekers veel keuze uit het grote aanbod, bestaande uit zo´n 120 stands,  een congres, vele workshops, match-making events en diverse lezingen.

Smart Avenue

Dit jaar zal de beurs voor de tiende keer georganiseerd worden. Natuurlijk moet dit gevierd worden! Daarom hebben de organisatoren iets speciaals bedacht voor deze editie. Een daadwerkelijke Smart Avenue zal gecreëerd worden in het Evoluon. Een ´straat´ met comfortwoningen, hét decor als het gaat om koppelingen van producten en partijen. Smart Homes wil hiermee het voorbeeld van realisatie zijn en meer bieden dan enkel een beurs!

Connecting worlds

Gekozen is voor het thema Connecting Worlds. Op de beurs speelt verbinden een grote rol. Niet alleen van producten en diensten, maar ook als gaat om nieuwe samenwerkingen van verschillende partijen. Tegenwoordig zorgt Smart Homes ervoor dat domotica echt ervaren kan worden, net als een emotie. Op de beurs kunt u échte belevingsstands vinden waar u als bezoeker zelf alle facetten kan uittesten.

Aanmelden voor ´Beurs Domotica & Slim Wonen´ kan hier

Reactie toevoegen