Expositie ´Cure & Care´ nog tot en met 28 juni in het MMC

Door: Moniek Falck op 17-06-2015

Een overzicht van maar liefst 50 innovatieve ideeën, producten en diensten die een bijdrage leveren aan oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen binnen de gezondheidszorg kunt u nog tot en met 28 juni bezichtigen in de expositie ´Cure & Care, Quality of life´ in de Greenhouse van het Máxima Medisch Centrum te Veldhoven.

De expositie is een goede afspiegeling van de producten en diensten die in Nederland ontwikkeld zijn, maar ook innovaties die nog in de ontwikkel- of conceptfase verkeren, en gericht zijn op de verbetering van kwaliteit van leven en zorg.

Cure & Care is samengesteld door de curatoren Simone de Waart (designer en creative director bij Material Sense, docent aan TU/e faculteit Industrial Design), Lilian van Stekelenburg (designer en creative director, Lily66 en tevens programma manager van het Eindhoven-Taiwan design programma) en Peter Portheine (directeur Coöperatie Slimmer Leven 2020).

De expositie stond eerder in het Design Museum in Taipei, Taiwan. In een samenwerkingsverband tussen Slimmer Leven 2020, Máxima Medisch Centrum, Provincie Noord-Brabant, Gemeente `Veldhoven, Health Innovation Campus en Brainport Development is deze expositie naar Nederland gehaald.

´Cure & Care, Quality of Life´ is gratis toegankelijk en dagelijks geopend tussen 10.00 – 20.00 uur. Rondleidingen voor groepen zijn mogelijk op aanvraag. Mail hiervoor naar Moniek Falck (m.falck@brainportdevelopment.nl).

Reactie toevoegen