Eerste spreker 'Techniek & Slimmer Leven' bekend: Diana Monissen

Door: Charel Klerkx op 26-07-2017

De eerste spreker voor het nieuwe evenement 'Techniek & Slimmer Leven' op 2 november is bekend. Niemand minder dan Diana Monissen zal één van de keynote lezingen tijdens het congresverzorgen. 

Diana Monissen is bestuursvoorzitter van het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. Het Prinses Máxima Centrum wil ieder kind met kanker genezen met optimale kwaliteit van leven. Dat is de missie. In het Centrum komt alle expertise op het gebied van zorg én research samen in één organisatie, om de allerbeste behandeling en meer genezing van kinderen met kanker te realiseren.

Het Prinses Máxima Centrum is een unieke ontwikkeling in Nederland en Europa. Een volledig nieuwe manier om de zorg en research voor kinderen met kanker te organiseren; met recht een innovatie te noemen! Alles wat het Prinses Máxima Centrum doet, doet het mét en voor het kind, ouders en familie. De inzet van ‘slimme techniek’ speelt daarbij een belangrijke rol.

Mei 2018 betrekt het Prinses Máxima Centrum haar nieuwe gebouw in Utrecht. Tijdens ‘Techniek & Slimmer Leven’ vertelt Diana u alles over het Prinses Máxima Centrum en de vele facetten van innovatie van het centrum. Hoe ontwikkel je zo'n nieuwe zorginstelling waar de patiënt eindelijk écht centraal staat? 

 

Reactie toevoegen