Doe mee aan de e-healthweek 2018

Door: Charel Klerkx op 20-12-2017

Met digitale ondersteuning in de zorg (e-health) krijgen mensen makkelijker toegang tot zorg en meer inzicht in hun gezondheid. Toch weten veel Nederlanders nog niet voldoende wat e-health voor hen kan betekenen. Daarom organiseren het ministerie van VWS en ECP | Platform voor de InformatieSamenleving van 20 t/m 26 januari 2018 voor de tweede keer de e-healthweek: een campagne voor het vergroten van kennis en vaardigheden op het gebied van digitale ondersteuning in de zorg. Samen met partners willen zij door heel Nederland zoveel mogelijk mensen met e-health in contact brengen en hen de mogelijkheden laten ervaren.

Organiseer een activiteit tijdens de e-healthweek! 

De ambitie? E-health voor iedereen toepasbaar maken door mogelijkheden te demonstreren, kansen te creëren en verbindingen te leggen om gezamenlijk actie te ondernemen.Tijdens de e-healthweek 2018 zetten we de volgende stap en dat willen we heel graag samen met u doen!

Alle partijen die willen laten zien wat e-health is en hoe het werkt zijn van harte uitgenodigd zich als partner aan te melden: (thuis)zorginstellingen, leveranciers, maatschappelijke initiatieven, onderwijsinstellingen, gemeenten, patiëntenplatforms en ouderenbonden door het hele land. Dat kan via verschillende activiteiten: van innovatielabs, open dagen en pop-up stores, tot aan theatervoorstellingen en workshops, alles is mogelijk tijdens de e-healthweek..

De eerste editie van de e-healthweek vond plaats in januari 2017 en was een groot succes. 249 partners organiseerden meer dan 100 activiteiten, voor 14.000 bezoekers door heel Nederland. Haal inspiratie uit de videocompilatie of bekijk de infographic met highlights.

Coöperatie Slimmer Leven organiseert tijdens de ehealthweek op 23 januari de Brainport Voorronde van de Nationale Zorginnovatieprijs 2018.

Meer informatie over de ehealthweek en het aanmelden van een activiteit, staat op de website: https://ehealthweek.net/

Reactie toevoegen