Bewoners Slimmer Leven Huis – Vegro

Door: Charel Klerkx op 01-06-2018

Op 6, 7 en 8 juni strijkt het Slimmer Leven Huis weer neer op het 18 Septemberplein in Eindhoven. In het kader van de Dutch Technology Week, laat het Slimmer Leven Huis de inwoners van de Brainport-regio kennis maken met de nieuwste innovaties op het gebied van zorg, welzijn, wonen en sport. In deze reeks artikelen stellen we alle 'bewoners' van de 2018-editie aan uw voor. Vandaag is dat Vegro. 

 

Vegro

Vegro Verpleegartikelen heeft als maatschappelijke onderneming tot doel individuele klanten optimale kansen te bieden bij het verbeteren van de levenskwaliteit. Als specialist in hulpmiddelen kan Vegro Verpleegartikelen actief inspelen op de vraag en samenwerken, zodat een optimaal resultaat voor beide partijen behaald wordt.

Vegro verzorgt op vrijdag 8 juni in het Slimmer Leven Huis een demonstratie van de Lea robot rollator voor mensen voor wie een normale rollator te weinig steun biedt. Demonstratie van de Zora zorgrobot, een hulpmiddel dat door zorgprofessionals en klanten ingezet kan worden bijvoorbeeld voor ouderen en kinderen met autisme.

Reactie toevoegen