Bewoners Slimmer Leven Huis – Van Egdom Security

Door: Charel Klerkx op 28-05-2018

Op 6, 7 en 8 juni strijkt het Slimmer Leven Huis weer plaats op het 18 Septemberplein in Eindhoven. In het kader van de Dutch Technology Week, laat het Slimmer Leven Huis de inwoners van de Brainport-regio kennis maken met de nieuwste innovaties op het gebied van zorg, welzijn, wonen en sport. In deze reeks artikelen stellen we alle 'bewoners' van de 2018-editie aan uw voor. Deze keer: Van Egdom Security

 

Van Egdom Security: Bewaking en beveiliging

Ondernemen is risico's nemen. Van Egdom Security B.V. te Eindhoven helpt organisaties met raad en daad om risico's tot een minimum te beperken. Van Egdom Security B.V. te Eindhoven heeft jarenlange ervaring in beveiliging en bewaking en is hierbij graag van dienst.

Van Egdom Security B.V. te Eindhoven levert kwaliteit in een duurzame samenwerking voor nagenoeg alle beveiliging en bewaking gerelateerde onderwerpen. Ze werken met gediplomeerd, gecertificeerd en ervaren beveiligingspersoneel. De gemotiveerde medewerkers volgen regelmatig aanvullende opleidingen en training.

Van Egdom Security B.V. te Eindhoven is de beveiligingspartner voor alle beveiliging en bewaking gerelateerde zaken binnen Nederland. Vanuit het hoofdkantoor in Eindhoven staan de medewerkers 24/7 klaar om opdrachten geheel in lijn met het gestelde uit te voeren.

 

Van Egdom Security beveiligt ook dit jaar weer het Slimmer Leven Huis.

Reactie toevoegen