Bewoners Slimmer Leven Huis – Smart Domotics

Door: Charel Klerkx op 29-05-2018

Op 6, 7 en 8 juni strijkt het Slimmer Leven Huis weer plaats op het 18 Septemberplein in Eindhoven. In het kader van de Dutch Technology Week, laat het Slimmer Leven Huis de inwoners van de Brainport-regio kennis maken met de nieuwste innovaties op het gebied van zorg, welzijn, wonen en sport. In deze reeks artikelen stellen we alle 'bewoners' van de 2018-editie aan uw voor. Deze keer Smart Domotics. 

 

Smart Domotics

Smartdomotics Leende is uw partner in automatisering en beveiliging van uw woning of bedrijf. Ze bieden service op het gebied van Fibaro draadloze domotica systemen, installeren van alarminstallaties en IP camera's en plaatsen van slimme NEST thermostaten.

Indien u door een motorische belemmering niet meer in staat bent zaken in uw woning te bedienen verliest u hiermee een hoop zelfstandigheid.

Door Domotica (huisbesturing) te koppelen aan speciale communicatie apparatuur geven wij u de regie weer terug. Met behulp van spraaksturing of zelfs oogbesturing schakelt u zo weer zelf u verlichting, opent en sluit u deuren en bediend u gordijnen of rolluiken.

In onze demo opstelling in het slimmer leven huis kunt ervaren hoe het is om middels oogbesturing verlichting te bedienen.

Reactie toevoegen