Bewoners Slimmer Leven Huis - Rabobank

Door: Charel Klerkx op 24-05-2018

Op 6, 7 en 8 juni strijkt het Slimmer Leven Huis weer plaats op het 18 Septemberplein in Eindhoven. In het kader van de Dutch Technology Week, laat het Slimmer Leven Huis de inwoners van de Brainport-regio kennis maken met de nieuwste innovaties op het gebied van zorg, welzijn, wonen en sport. In deze reeks artikelen stellen we alle 'bewoners' van de 2018-editie aan uw voor, met als eerste bewoner: Rabobank. 

 

Rabobank: Langer zelfstandig wonen

Veel mensen vinden het fijn om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen. Soms zijn er aanpassingen nodig om dat te realiseren, of is extra zorg noodzakelijk. Op het platform IkWoonLeefZorg.nl deelt de Rabobank kennis over zorg en wonen en bieden we concrete oplossingen. We geven ook tips over sociale activiteiten, geven inzicht in financiële mogelijkheden en komen met concrete oplossingen. Hiermee willen we ouderen helpen langer zelfstandig te blijven wonen en mantelzorgers in hun rol ontlasten. Rabobank heeft dit platform samen met Interpolis ontwikkeld. Als coöperatie zoeken we naar verbindingen die waardevol zijn voor onze klanten. Verbinding met de samenleving, de toekomst en met elkaar. Dit doen we om de welvaart en het welzijn in Nederland te behouden. Door op innovatieve en effectieve wijze te informeren, inspireren en te faciliteren om langer zelfstandig te blijven wonen. Er is meer mogelijk dan u denkt.

 

Naast het platform IkWoonLeefZorg.nl  beschikken wij over hulpmiddelen om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven bankieren

Zo lang mogelijk mee blijven doen. Daar maakt de Rabobank zich sterk voor. Met informatie, advies en hulpmiddelen zorgen wij ervoor dat u langer zelfstandig kunt blijven bankieren. Omdat u er niet alleen voor staat. Dat noemen wij Samen Bankieren. Hieronder enkele middelen waarmee wij u kunnen helpen:

 

De Rabo CardPuller

Voor mensen met reumatische klachten is pinnen helaas niet zo vanzelfsprekend. De Rabo CardPuller biedt hiervoor een oplossing. Dit hulpmiddel heeft een knijpmechanisme dat zich vastklemt om een bankpas, zodat u de pas eenvoudig uit de geldautomaat kunt trekken.

 

De Random Reader Comfort

U wilt graag uw eigen bankzaken regelen via internet. Voor onze klanten die moeite hebben met lezen en zien is er de Random Reader Comfort. Met de grotere toetsen en spraakfunctie blijft u internetbankieren zoals u gewend bent. Informeer bij uw Rabobank of de Random Reader Comfort voor u geschikt is.

 

De Rabo Geld Express

De Rabo Geld Express bezorgt contant geld thuis. Deze service is bedoeld voor klanten die mobiel beperkt zijn, of niet zelfstandig contant geld kunnen opnemen bij een geldautomaat.

 

De adviseur aan huis

Als het nodig is, komen we bij u langs om u te helpen met uw bankzaken. Onze adviseur aan huis helpt u graag op weg. Bijvoorbeeld voor het openen van een betaalrekening, het opstellen van een volmacht of hulp bij internetbankieren.

 

U vindt ons in het Slimmer Leven Huis. Hier gaan we graag met u in gesprek over de mogelijkheden om langer zelfstandig te blijven bankieren en lichten wij het portaal IkWoonLeefZorg.nl graag persoonlijk aan u toe.

Reactie toevoegen