Algemene Ledenvergadering Slimmer Leven blikt terug en kijkt vooruit

Door: Charel Klerkx op 27-06-2017

Op maandag 26 juni vond de halfjaarlijkse algemene ledenvergadering van Coöperatie Slimmer Leven 2020 plaats. De Gemeente Helmond was deze keer de gastheer en heeft hun raadszaal voor de ALV ter beschikking gesteld. 

Tijdens de ALV werd teruggeblikt op de activiteiten van Slimmer Leven in het afgelopen half jaar. Dit zijn onder andere de nationale e-healthweek, de gemeentesessie, het werkbezoek van Achmea en de Tweede Kamerleden, Biomedica, het Slimmer Leven Huis, de Netwerkbijeenkomst en CrossCare Convention. Met in totaal meer dan 17 activiteiten, waren het drukke maanden waarin de Coöperatie Slimmer Leven goed zichtbaar was. De komende tijd neemt vooral het nieuwe evenement 'Techniek & Slimmer Leven' op 2 november een belangrijke plaats in. 

Verder werd ook vooruit gekeken naar de komende maanden en de focus van Coöperatie Slimmer Leven. De doelstelling die voor health en vitaliteit is opgenomen in de Nationale Actieagenda, '100.000 inwoners van Brabant leiden via e-health een gezonder en actiever leven in onze samenleving', speelt daarin een cruciale rol. De komende maanden wordt deze focus verder uitgewerkt en concreet gemaakt. 

Tijdens de ALV is er een presentatie getoond. Indien u lid bent van de Coöperatie Slimmer Leven, dan kunt u de presentatie opvragen bij s.wegman@slimmerleven2020.com

Reactie toevoegen