Het regionale panel van Brainport Healthy Living Lab

Of je nu oud of jong bent, afhankelijk of zelfstandig, bewust van je gezondheid of er zonder zorgen op los leeft: we zijn samen verantwoordelijk voor een gezonde en gelukkige maatschappij. Via het regionale panel van Brainport Healthy Living Lab werken mantelzorgers, ouderen, patiënten, maar ook zorgverleners of studenten in de zorg aan nieuwe toepassingen in de zorg.

Als panellid kun je vrijblijvend deelnemen aan verschillende pilots van nieuwe producten of diensten in de zorg. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een slimme rollator, een sensor die registreert wanneer de bloeddruk te hoog is, een app die kan scannen of een moedervlek gevaarlijk is of een smartphone voor ouderen. Op deze manier kunnen nieuwe toepassingen in de zorg  aangepast worden, zodat ze bruikbaar zijn voor iedereen! Zo bouwen we samen aan de zorg van morgen. 

Ook meedoen?

Inschrijven voor het panel kan via de aanmeldknop (rechtsboven). Op deze manier wordt u op de hoogte gehouden van nieuwe pilots. Samen werken we aan een gezonde en gelukkige maatschappij!

Albert (panellid):

‘’Sinds zo’n 10 jaar heb ik een spierziekte en daarom vind ik het erg belangrijk dat ik nu en later langer zelfstandig thuis kan blijven wonen. Door mee te doen aan pilots weet ik wat er op de markt is, wat mij kan helpen en hoe ik de producten moet gebruiken, mocht ik het later nodig hebben.’’  

Gerelateerde projecten