World of Health Care (WoHC)

27-09-2018 ROTTERDAM RDM SUBMARINE WHARF

 De World of Health Care (WoHC) kenmerkt zich door, in een geheel unieke stijl, de focus te richten op het verbeteren van internationale gezondheidszorg met de inbreng van Nederlandse expertise. Meer dan 1000 Nederlandse LSH-professionals en internationale delegaties zullen netwerken, kennisdelen en inspireren met betrekking tot mondiale- en lokale trends, uitdagingen en kansen in de gezondheidszorg.

Ruim 4000 vierkante meter vol inspiratie en interactie. De aanwezigen kunnen deelnemen aan inhoudelijke paneldiscussies, specifieke landen bijeenkomsten, interactieve co-creatie sessies of luisteren naar keynote sprekers zoals onder andere John Mattison (Kaiser Permanente).

Op het event kunnen de aanwezigen Nederlandse Life Sciences & Health organisaties in contact komen met de meer dan 150 buitenlandse zorgbeslissers uit België, Brazilië, Colombia, China, Duitsland, Kenia, Indonesië,  India, Verenigde Staten en Scandinavië. Daarnaast zullen de food trucks, een speciale fun zone en de privé workspots zorgen voor een aangename ambiance.

Organisatie
World of Health Care is een initiatief van de Task Force Health Care (TFHC) en wordt ondersteund door Health~Holland. De TFHC, het platform voor de Nederlandse Life Sciences & Health sector, heeft jarenlange ervaring met de organisatie van invloedrijke en vooruitstrevende conferenties, waarbij een sterke focus ligt op uitdagingen in de mondiale gezondheidszorg, internationale trends en export.

Meer informatie: www.wohc.nl