Think Dementia!

03-06-2015 Natlab

Op woensdag 3 juni 2015 wordt het evenement Think Dementia! georganiseerd in het NatLab in Eindhoven, het voormalig Natuurkundig Laboratorium van Philips. Think Dementia! richt zich op de rol van technologie en participatie bij de ontwikkeling en implementatie van zorgoplossingen gericht op dementie. Think Dementia! is het eindevenement van het Interreg IVB project Innovate Dementia en onderdeel van de Dutch Technology Week 2015.

Het programma bestaat uit drie tracks – AwarenessLiving Labs en Implementatie – om het centrale thema te belichten. Resultaten uit Living Labs worden gedeeld, advies over de implementatie van zorgoplossingen wordt gegeven en oplossingen voor personen met dementie worden ter plekke ontwikkeld door middel van co-creatie. Ook worden tips & tricks gegeven over het opzetten van innovatieve investeringsmodellen en aantrekken van investeerders. Daarnaast heeft u de mogelijkheid films te bezoeken gevolgd door nagesprekken met professionals en mantelzorgers, een toneelstuk en satellietevenementen, alle gericht op bewustwording en taboedoorbreking van dementie. Tenslotte zullenPaul Chamberlain (Sheffield Hallam University en Lab4Living) en Judith Wilmer (Catharina Ziekenhuis) u inspireren met hun visie op de rol van technologie & design en de toekomst van de zorg.

Klik hier voor het volledige programma van Think Dementia! en registratiemogelijkheden.

We verwelkomen u graag op woensdag 3 juni bij het NatLab in Eindhoven!

 

Volg de voorbereidingen van het evenement via #ThinkDementia op Twitter of via Facebook.

Meer informatie: thinkdementia.innovatedementia.eu

Think Dementia! wordt mede mogelijk gemaakt door Innovate DementiaENGAGEDHealth Cluster Europe en Health@Home van de Provincie Noord-Brabant.