Netwerkbijeenkomst & Finale Slimmer Leven Challenge 2017

16-05-2017 Blue Collar Hotel

Op dinsdagavond 16 mei, tijdens de Dutch Technology Week, vindt de netwerkbijeenkomst van Coöperatie Slimmer Leven 2020 plaats. Tevens vormt deze avond de finale van de Slimmer Leven Challenge 2017.

Graag nodigen we u uit om hierbij aanwezig te zijn. De avond staat volledig in het teken van zorginnovatie. Met elkaar vieren we de mogelijkheden van technologie en is er volop gelegenheid om met elkaar te netwerken tijdens het walking dinner en de Slimmer Leven-borrel.

Het conceptprogramma is als volgt: 

17:00uur Ontvangst & registratie
17:30uur Opening
17:45uur Pitches finalisten Slimmer Leven Challenge 
18:30uur Keynote speaker
19:20uur Uitreiking Slimmer Leven Challenge Award
19:30uur Afsluiting
19.30uur Walking Dinner & netwerkborrel
22.00uur Einde programma

Save the date!

De netwerkbijeenkomst vindt plaats in het Blue Collar Hotel op Strijp-S in Eindhoven. Meer informatie over het definitieve programma en de officiële uitnodiging volgen binnenkort. Zet dinsdagavond 16 mei alvast in de agenda en klik hier om u aan te melden.

Slimmer Leven Challenge 2017, wat houdt het ook alweer in?

De Slimmer Leven Challenge 2017, is vrijdag 17 februari officieel van start gegaan met een kick-off dag. 200 studenten van de Technische Universiteit Eindhoven, Fontys Hogescholen en het Summa College gingen de uitdaging aan om nieuwe oplossingen in de zorg voor hartpatiënten te bedenken. In gemengde teams is de combinatie van praktijkervaring en de nieuwste kennis een snelkookpan voor nieuwe ideeën, wat resulteert in de meest uiteenlopende en creatieve innovaties voor de zorg. De beste zorginnovaties gingen door naar de volgende ronde waarin ze getraind en begeleid door experts uit het werkveld om de innovatie verder uit te werken. Aan het einde van de rit hebben alle teams een businessplan, een plan om de innovatie op de markt uit te rollen en de skills om de innovatie te pitchen. Tijdens de netwerkbijeenkomst op 16 mei vindt de finale plaats en bepaalt een jury welk team uiteindelijk de Slimmer Leven Challenge 2017 wint.