KNMG eHealth congres

28-06-2018 Evoluon

KNMG District Zuid Oost Brabant nodigt u uit voor het eHealth congres in het Evoluon in Eindhoven.

Zuid Oost Brabant is bekend als Brainport regio: de meest innovatieve regio met een hoogwaardig technologisch ecosysteem. U mag rekenen op een boeiend en gevarieerd programma.

Wat gaat eHealth in de toekomst voor u als arts betekenen? Omarmen en meebewegen? Kritisch afwachten of actief uitdragen? Wordt het de taak van uw team om patiënten te leren omgaan met medische apps en technische hulpmiddelen? Wie doet straks aan longitudinale zorg? En waar blijft het hoofdbehandelaarschap? Misschien wordt ook voor de dokter veranderen de norm en blijft veerkracht noodzakelijk.

Denk en praat mee over de toekomst van uw medisch handelen, de inhoud van uw vak en de wijze van samenwerken.

Het congres biedt u: visies op de toekomst, verhalen over valkuilen en verhalen die inspireren. De discussie over eHealth onder artsen willen we graag stimuleren; leren van elkaar en zorgen dat alle patiënten er beter van worden. Er is dan ook ruime gelegenheid om elkaar informeel te ontmoeten.

Er vinden interessante workshopsessies met experts op het gebied van eHealth toepassingen plaats. Zo hoort u meer over de nieuwste ontwikkelingen en inzichten. U kunt hier onderling ervaringen delen, en ideeën en inzichten bespreken. Thema’s die o.a. belicht worden zijn psyche, hart-vaatziekten, diabetes mellitus, medische ethiek en juridische aspecten.

Programma

Het programma start om 15.00 uur en biedt naast plenaire keynote speakers ook twee ronden met workshopsessies. Na het diner vervolgt het programma tot 21.00 uur. Accreditatie wordt aangevraagd (5 punten). 

Meer informatie over het evenement en aanmelden is te vinden op de website