eHealth Meet-up

25-02-2016 Lokaal+, Summa College

Samen met studenten van het Summa College gaan we op 25 februari van weer in gesprek met inwoners uit Eindhoven over slimme oplossingen in de zorg (eHealth).

Dit keer zijn we te gast bij Lokaal+ bij Summa Zorg in Eindhoven. Hier worden dagelijks jongeren opgeleid tot professionals in de zorg. Ook zij zullen in hun beroep gaan werken met de innovatieve eHealth-producten en diensten. Wekelijks komen er nu al ruim 300 studenten over de vloer bij cliënten om hen te helpen bij het gebruik van deze nieuwe technologische snufjes! 

Op 25 februari - tijdens deze tweede Meet-up 'Praat mee over eHealth' - zullen verschillende eHealth-producten en diensten worden gepresenteerd. Na de presentaties gaan we graag in gesprek met de inwoners over wat er uitgelegd is tijdens de demonstraties. 

Het thema van deze meet-up is 'zorg op afstand'. Demonstraties van onder meer GoLivePhone/ENSAFE en het project Helicopter, waarbij studenten van Summa College met cliënten in de wijk aan de slag zijn gegaan, staan op de agenda. 

Op 25 februari 2016, vanaf 19.00 uur tot 20.30 uur! Om u aan te melden kunt u mailen naar info@slimmerleven2020.com