Brainport Healthy Living Meet-ups

19-10-2015 Drents Dorp Hoofdkwartier

Praat mee over eHealth tijdens de Dutch Design Week!

Het afgelopen halfjaar hebben we via een bijlage in Thuis in Eindhoven/Woensel bewoners geïnformeerd over allerlei slimme (technologische) oplossingen in de zorg, oftewel eHealth. We hebben geschreven over initiatieven waarbij buurtbewoners via een internetsite elkaar een handje kunnen helpen, over slimme medicijndozen, over apparaatjes/gadgets waarmee u uw gezondheid in de gaten kunt houden, maar ook over hulpmiddelen die het leven van mensen met dementie aangenamer kunnen maken.

Wat vindt u ervan?

Maar we willen ook graag horen wat u er van vindt. Wat vindt u van al die technologische ontwikkelingen in de zorg? Gebruikt u zelf deze gadgets? Heeft u juist behoefte aan een slimme oplossing, maar bestaat deze nog niet? Of bent u gewoon heel erg nieuwsgierig wat er allemaal mogelijk is?

Praat mee!

Om de meningen en ideeën van bewoners in onze regio te horen, organiseren we tijdens de Dutch Design Week op maandag 19 oktober een “meet-up” van 12.00uur tot 13.30uur in het Drents Dorp Hoofdkwartier. In deze bijeenkomst krijgt u een demonstratie van een aantal van deze zogenaamde eHealth-toepassingen. Daarbij zullen ook de bedenkers/producenten van deze toepassingen aanwezig zijn. Zij zullen met u in gesprek gaan over de producten en eHealth in het algemeen. En er wordt bovendien een lekkere lunch geserveerd door Drents Dorp Voer!

Zodoende hopen we dat de onderwerpen ook voor u gaan leven. En nog belangrijker, dat wij te horen krijgen hoe u over al deze ontwikkelingen denkt!

Meld u aan

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meld u op tijd aan! U kunt zich aanmelden via info@slimmerleven2020.com. Wanneer het maximale aantal deelnemers is bereikt, kunt u nog op de wachtlijst worden geplaatst.

Kunt u er dit keer niet bij zijn, geen nood! We gaan onder de vlag Brainport Healthy Living Meet-ups de komende tijd nog vaker dit soort bijeenkomsten in de wijk organiseren. Houd u hiervoor onze website goed in de gaten. De bijeenkomsten worden georganiseerd door de Coöperatie Slimmer Leven 2020, Ons Net Eindhoven, SGE en ZuidZorg.